Meitats de setmana, i avui, us volem presentar els membres que fan bategar amb força Laura Escamilla· Boutique Legal: el nostre equip!

Si bé és cert que cada projecte que s’assumeix a la Boutique el lidero i el coordino personalment, no és menys cert que sense el meu equip, no seria el mateix.

I és que la implicació i la professionalitat de cada un d’ells, fa que la Boutique bategui amb força i energia. Tots ells són especialistes en les àrees pròpies de la Firma i em permeten assumir reptes com el que tenim actualment damunt la taula.

Aporten al projecte personal, un segell propi i un valor afegit que fa que siguem una petita gran família.

Gràcies nois pel vostre compromís i la vostra professionalitat!

Iniciem les presentacions amb l’Alba Santiago:

L’Alba es va llicenciar en Dret i ADE, per la Universitat Pompeu Fabra i ha encaminat la seva trajectòria formativa cap a les àrees del Dret Fiscal, Successions, fins arribar al Dret en Responsabilitat Civil.

De l’Alba en destaco la seva implicació, organització i empenta. És una Lletrada multidisciplinar que s’adapta a cada projecte que vull iniciar, per molt arriscat que sigui. La seva versatilitat l’ha portat a formar part de grans i coneguts despatxos d’àmbit territorial. Un plaer tenir-te entre nosaltres Alba!

Seguim amb la Carolin Valle:

La Carolin es va graduar en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i va assolir amb nota el Màster Universitari de l’Advocacia per la UPF-School of Management.

Especialista en Dret Privat, destaca la seva trajectòria tant en el Dret Civil com el Mercantil, tot i que, en l’actualitat està més implicada en projectes de Dret Laboral i Empresarial.

Defineixo la Carolin per la seva recerca en allò que afavoreix al nostre client. No s’atura davant de la manca de solucions i sempre troba una porta de sortida. Aconsegueix les expectatives que, en moltes ocasions, poso ben amunt. Ella no falla mai 😉! Gràcies Carolin!

Seguim amb el Guillem Vilaregut:

El Guillem es va graduar en Dret i Ciències Polítiques per la UAB. Va cursar un Màster d’Accés a l’Advocacia, que el va finalitzar fa relativament poc a la Universitat de Barcelona.

És especialista en Dret Laboral i Tècnic en gestió de nòmines i contractació.

El Guillem és metòdic, enfocat a objectius i amb un alt grau de responsabilitat i eficiència. Resolutiu i empàtic, ens dona sempre un nou enfocament al plantejament inicial. Ets un crack Guillem!

Després tenim la Roser Carbonell:

La Roser és l’encarregada de gestionar tot el nostre procés intern, el burocràtic i l’administratiu. És una gran gestora dels recursos i una gran organitzadora.

Per a ella, la satisfacció al client és la base del nostre èxit i s’encarrega personalment. El contacte amb el client i el servei post venda és una de les seves principals tasques i les desenvolupa amb vocació, situant al client en l’epicentre dels nostres projectes.

Ella és pura dolçor, compromesa i treballadora, la seva iniciativa és innata i la seva vessant comercial és marca de la casa. La meva mà dreta!

I, arriba la més jove de l’equip, l’Aina Clarà:

L’Aina va finalitzar el CFGS d’Administració i Finances a l’Escola Montserrat. Actualment, segueix en un procés de formació contínua realitzant un CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes per la UOC. L’Aina ens dona una mirada molt fresca, ens aporta dinamisme i pro activitat a tot l’equip. És el nostre refresh!

I per acabar, a Laura Escamilla· Boutique Legal ens acompanyen grans col·laboradors externs, que completen àrees com la de comunicació i publicitat, i també, la comercial.

Com vegeu, som un gran equip, un mix de professionalitat, il·lusió i empenta. Ens coneixem una mica més tot prenent un #cafèlegal? T’hi esperem!

LAURA ESCAMILLA · BOUTIQUE LEGAL