Firma · Equip

T’acompanyo

PROJECTEM JUNTS?

Laura Escamilla · Boutique Legal neix de la il·lusió i les ganes d’irrompre en el mercat legal, marcant una clara diferència amb la resta de firmes legals, oferint un segell d’identitat propi, amb caràcter i personalitat.

Es tracta d’una Boutique Legal especialitzada en Dret Empresarial. Presta un assessorament jurídic integral, en forma de consultoria, adaptant-se a l’evolució pròpia del sector i tractant a cada client com a un projecte únic.

La base de la firma és el seguiment , control i recolzament constant als seus clients, sota el lema #LegalServiceDesign.

Laura Escamilla, fundadora i precursora del projecte, especialista en Dret Empresarial, Compliance Laboral i PRL, s’ha envoltat d’un equip específicament seleccionat.

L’Equip es configura amb especialistes del sector empresarial i legal, amb la finalitat d’oferir el millor servei als seus clients i obtenir una visió global i integradora de cada un dels projectes, en els que l’equip participa.

A la Boutique Legal es treballa sota uns valors i principis rectors que proporcionen al client estabilitat i seguretat en el tràfic comercial i empresarial, a través d’un servei exclusiu i personalitzat, sense oblidar la professionalitat.

Ens prenem un #CafèLegal i ens coneixem?

A Laura Escamilla · Boutique Legal es prioritza a l’usuari en tot el procés. Per aquest motiu, han dissenyat aquesta infografia que resumeix a la perfecció el  #LegalServiceDesign. Com veureu, l’usuari que confia en el Savoir-faire de la Boutique, es situa en tot moment en l’epicentre. El client és observat amb l’objectiu de co-crear plegats.

No és només un hastag, és l’eina de connexió entre el món jurídic i el món quotidià. Es redissenya el món legal, ideant noves accions per crear una experiència única. Una més holística.

I com ho fan? Doncs utilitzant tots els seus recursos, per elaborar una recepta exclusiva: processos jurídics i legals, canals de contacte directe, persones al servei del client i espais únics per compartir projectes.

Laura Escamilla · Boutique Legal dissenya diferents punts de contacte legal i els barreja amb la tecnologia, sota uns principis bàsics:

      1. Estratègia Win-Win: pactes justos i en equilibri.

      2. Transparència: es construeixen relacions fortes i de llarga durada.

      3. Aplicabilitat: procés jurídicament implementable, seguint el context normatiu, adaptant-lo a cada usuari que contracta els serveis de la Boutique.

legalservicedesign
LAURA ESCAMILLA · BOUTIQUE LEGAL