Després d’aquests nou mesos treballant en el meu projecte personal Laura Escamilla · Boutique Legal, sento una gran satisfacció de poder dedicar aquestes paraules a tots els clients que han depositat la seva confiança en mi i en el meu equip, i ens han permès ser part de la seva vida professional.

Moltes han sigut les empreses professionals i, fins i tot, organitzacions de gran volum, que m’han brindat la oportunitat laboral de poder col·laborar plegats, liderant als seus Departaments Legals o, fins i tot, creant-los de zero. 

A tots ells, moltíssimes gràcies per haver confiat en mi i en el projecte. 

Com ja sabeu, un dels trets que més em caracteritza, és el poder parlar amb naturalitat i absoluta franquesa, sobre qualsevol assumpte.

Doncs bé, us he de confessar que, quan vaig decidir iniciar aquest projecte d’emprenedoria en solitari, molts van ser els sentiments que em van envair. I no tots eren en positiu.

Per una banda, tens una gran il·lusió però per l’altra, la por a fracassar et ronda com un dimoni petit vermell. Et qüestiones coses que, fins aleshores, ni t’havies plantejat mai, i les inseguretats juguen un fort paper en la presa de decisions.

Malgrat tot plegat, després de la baixa maternal, em vaig proposar reinventar-me de nou i emprendre amb força. El lema era: “Tot és possible si treballes fort, amb ganes i empenta”. I així ha sigut.

Si faig balança, puc dir amb gran orgull que la decisió que vaig prendre va ser la millor decisió que he pres en la meva vida professional. No només perquè vaig perseguir un somni sinó perquè vaig saber triar a aquells amb qui volia que somiessin amb mi. 

Tinc un gran equip al darrere, no només els que treballen per i amb mi sinó també, per les grans persones que conformen el meu nucli familiar i d’amistat. A tots ells, també els dono les gràcies avui des d’aquí.

Dins la Boutique Legal treballem amb energia, força i talent. Assumim projectes professionals complicats, que ens repten a superar-nos contínuament. I suposo que aquest ha sigut l’ingredient màgic que ens ha permès assolir grans èxits. No ens hem mantingut en la habitual zona de confort.

Com dic, molts han sigut els èxits professionals assolits al llarg d’aquests mesos. D’entre els que destaco, per exemple, la implementació i desenvolupament normatiu de moltes empreses i autònoms; la recuperació o restauració de la legalitat empresarial en algunes empreses o, la instauració de processos legals que els han permès liderar amb èxit el seu negoci.

Destaco amb un gran somriure mentre escric, l’acord que es va signar amb organitzacions publicitàries, apostant per l’especialització en matèries com la intel·ligència artificial, col·laborant i defensant els interessos d’un gremi emergent i molt potent.

Per si tot això no fos suficient, l’èxit obtingut en l’aplicació de les nostres estratègies a les empreses que han confiat en nosaltres i en la nostra feina, m’ha portat a iniciar i a desenvolupar una mentoria legal per equips de Recursos Humans a fi de potenciar i fomentar les oportunitats de creixement dels seus integrants, transmetent els meus coneixements i experiència.

En definitiva, he assolit amb escreix dos grans èxits: el personal, perquè estic complint un somni que m’omple de felicitat, i el professional, perquè estic rebent, cada cop més, la confiança de grans empresaris i professionals que confien en que una altra manera de viure i veure la Llei, és possible.

Per això, no podria acabar l’any sense agrair-me a mi mateixa l’oportunitat que m’he brindat amb l’inici d’aquesta aventura, tot i els dubtes i les pors de l’inici.

Però sobretot, agrair a totes les persones que m’acompanyen i que confien amb mi per recordar-me que la felicitat no ve sola i que sovint hem de sortir a buscar-la per trobar-la i gaudir-la en plenitud. 

I tu, ets de les que cerques i lluites per a la teva pròpia felicitat?

Post dedicat als clients de Laura Escamilla Boutique Legal, i en particular al Marc, a la Laura T., a la Laura S., a la Lys i a l’Alba. Gràcies per veure llum en moments on els altres només veuen foscor.

LAURA ESCAMILLA · BOUTIQUE LEGAL