Benvinguts a la meva millor versió; aquella on puc ser jo mateixa, exercint la meva professió al més pur estil personal. 

Després d’uns anys compartint visió legal amb una companya de viatge professional -la meva antiga sòcia-, aquest any 2023 he decidit iniciar camí en solitari, motiu pel qual, he començat per crear un nou segell d’identitat. Un de propi, únic i exclusiu. I amb aquest objectiu, em vaig posar en mans de la gran professional Laura Sanmiquel. 

A punt de complir les 4 dècades, he volgut celebrar els meus gairebé 15 anys d’experiència en el món jurídic legal, donant un gir inesperat, però molt necessari, a la meva trajectòria professional. 

I és que, després de la meva recent maternitat, inicio aquesta nova etapa de creixement personal i professional, apostant per aquesta nova identitat corporativa, més perfeccionista, més innovadora i totalment disruptiva. 

La meva proposta de valor sorgeix després de fer balanç entre l’esfera personal i professional i adonar-me que era el moment de fer un canvi, iniciar un nou projecte que em tornés a motivar i que reflectís tot allò que sóc, professionalment parlant. I d’aquí que sorgís Laura Escamilla · Boutique Legal. 

Tenint en compte els anys que portava dedicada al Dret Empresarial, tenia tot el sentit especialitzar-me en aquest sector i poder ser més competitiva. Per això, vaig decidir que el despatx es convertís en una Boutique Legal i que tot el meu equip fos especialista en les àrees del dret que configura aquesta àrea. 

L’objectiu de la Boutique és oferir als nostres clients un servei especialitzat, únic, exclusiu, dissenyant estratègies legals per aconseguir que el seu projecte sigui tot un èxit. 

Compto amb un gran equip, que poc a poc us aniré presentant. 

De moment, utilitzo aquest espai per poder explicar una mica més qui sóc i quines han sigut les motivacions que m’han portat a crear aquest projecte tant professional 😉. Gràcies per llegir-me! 

LAURA ESCAMILLA · BOUTIQUE LEGAL