Mai m’hagués imaginat aparèixer en la Secció de Joc de Cadires de l’Economia Catalana, de VIA EMPRESA, de la mà de l’Aleix Ramírez, que resumeix els fitxatges més destacats del món professional del nostre territori. I, resulta que jo hi surto!

I tot això quan estic a punt d’agafar les vacances d’estiu 😉!  Encara estic que no m’ho crec!La veritat és que, per mi,  va ser tot un orgull i, un enorme plaer, poder presentar, fa uns dies, l’acord de col·laboració signat entre elGremi i Laura Escamilla · Boutique Legal.

Liderar el Departament Legal d’ el Gremi és una aposta de futur que la seva Presidenta, la Laia Rogel inicia com a novetat en la seva legislatura, i  la volem acompanyar, prestant un servei de qualitat, personalitzat i únic, adreçat a tots els socis i sòcies del gremi, oferint una proposta de valor, marcada per la professionalitat i l’excel·lència.

L’objectiu és col·laborar amb els professionals especialitzats en el sector publicitari, a nivell autonòmic, per tal d’ajudar-los en les seves comunicacions comercials i en el desenvolupament de la seva activitat publicitària.

I aquesta col·laboració es durà a terme a través de l’assessorament legal en el seu àmbit, que els permetrà estar actualitzats de les novetats legislatives i jurisprudencials aplicables al seu sector.

I és que el Dret Publicitari té les seves pròpies particularitats; com és, per exemple, l’Organisme Independent d’Autoregulació d’aquesta indústria, a territori nacional, anomenat l’Autocontrol. És una associació sense ànim de lucre, que està integrat per anunciants, agències de publicitat, mitjans de comunicació i associacions professionals, amb un objectiu molt clar: el de treballar per una publicitat responsable, lleial, veraç, honesta i legal. Objectius i valors que van amb consonància amb els de Laura Escamilla · Boutique Legal i d’aquí que em senti tant afortunada i, alhora tan motivada per exercir aquesta gran tasca.

Aprofito per agrair personalment a la Presidenta, l’haver pensat en mi per encapçalar aquest projecte tan bonic.

Ens segueixes i t’expliquem més coses sobre el Dret Publicitari?

LAURA ESCAMILLA · BOUTIQUE LEGAL