Política de privacitat (RGPD)

Responsable Tractament: LAURA ESCAMILLA SÁNCHEZ, proveïda de DNI 39383888E, amb domicili en C/ Carrasco i Formiguera, 21, 08242, Manresa. Telefono de contacti 938728589 i correu electrònic info@lauraescamilla.cat.

Finalitat: La creació, existència i manteniment dels dades personals dels clients és tracten amb l’única finalitat de poder prestar el servei contractat i poder facturar-el.

Legitimació: La base legal per al tractament dels seves dades és l’execució de la prestació del servei entre el titular dels dades i el responsable del tractament. Aquesta informació personal és conservarà mentre és mantingui la prestació d’aquest, durant el temps estrictament necessari per a complir amb els obligacions legals.

Període de Conservació: Els dades proporcionades és conservessin mentre és mantingui la prestació del servei o durant els anys necessaris per a complir amb els obligacions legals.

Destinataris: Mentre duri el tractament dels dades de l’interessat, LAURA ESCAMILLA SÁNCHEZ no cedirà els dades a tercers, tret que mediï obligació legal. En els supòsits que, per a la realització de tractament de tipus administratiu, fiscal, comptable i/o comercial, és compti amb els serveis de tercers, és formalitzarà degudament el preceptiu contracte d’encarregat de tractament, amb la finalitat de garantir la seguretat i confidencialitat dels dades de l’interessat enfront de tercers.

Drets: Els personis interessades tenen dret a accedir als seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si és el cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, els dades ja no siguin necessaris per a la finalitat que van ser lliurats, així com retirar el consentiment atorgat. L’exercici d’oposició al tractament dels seves dades per a l’enviament d’informació publicitària haurà de ser notificat per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que els seves dades no seran suprimits, però el tractament dels mateixos quedarà subjecte a limitacions

LAURA ESCAMILLA · BOUTIQUE LEGAL